Announcement

Collapse
No announcement yet.

[ROM] SC_V1.2 Custom Rom Beelink X2

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Originally posted by kubetts View Post
    Flashed, but cant enter to recovery mode.
    https://play.google.com/store/apps/d...s.tools.reboot

    Comment


    • #92
      The problemi is on update package. When I reboot on recovery mode, a dead android appears, with text "reboot in 10seconds". Maybe the package is only an update, but I dont have twrp installed

      Comment


      • #93
        well i did try the zip on the device and was working just fine, i cant test now like i said i dont have that device anymore.
        Are you using the sdcard or a usb stick?

        Comment


        • #94
          I copied into memory device. Maybe this is the mistake

          Comment


          • #95
            Yes... you need a sdcard formated as fat32 or a usb stick also formated as fat32...

            Comment


            • #96
              Nothing to do: used two differenti USB pendrive, on the two USB ports. File seems to install, bit when I reboot to recovery says "null update fa il. Reboot"
              Thanks again

              Comment


              • #97
                sorry m8 i cant help you, other ppl tried and it worked ok! maybe a bad download?
                See if the file was this MD5: 3ED8F124D50EEBC713DA16F181788F59
                Sorry cant help you more! :/

                Comment


                • #98
                  Thanks for your help, I installed twrp using terminal. Now it works. THX again

                  Comment


                  • #99
                    kubetts could you tell us exactly how you did that? Also did you use superceleron's update file?

                    Comment


                    • Extract from zip recovery.IMG file,
                      rename to twrp.IMG,
                      copy it to SD card.
                      Get from the Play Store Android Terminal Emulator.
                      Run the terminal emulator APP.
                      type su
                      Agree to the super user prompt
                      Now type: dd if=/storage/extsd/twrp.img of=/dev/block/by-name/recovery
                      The terminal will do it's thing and should come back with no errors.
                      TWRP is now installed.

                      Comment


                      • Everything worked out fine,thanks kubetts and superceleron.
                        Last edited by gtznutz; 01-02-2016, 20:37.

                        Comment


                        • Lol nice, forgot that one but is weird that the zip works for some and not for others.. o_O

                          Comment


                          • Hi superceleron!

                            Nice work, the ROM is working nearly perfect on my Orange PI PC! The only thing I'm missing are the drivers for my WiFi stick -- I would like to compile them myself. Could you please post the kernel config used in this ROM?

                            Thanks!

                            Comment


                            • yes if i find it :P i need to search my box... or my backup discs...

                              Comment


                              • Originally posted by superceleron View Post
                                Yes that it the bug, but you can fix it
                                Sorry m8 i only removed all their protection crap... and fixed the sound output to work on other roms.
                                Fix you only need to do it once:
                                1 disable the AW codec
                                2 put the movie/video playing and pause it and open the aspect/interlace etc(to the ppl that dont know is in the control bar) put everything as you want(on my tv i always put as stretch 16:9 )
                                3 tick "Set as default to all videos"
                                4 close, un-pause the video see if that is how you like it, close the video.
                                5 activate AW codec and voila fixed

                                Maybe i upload it to my github account.
                                I'm trying to do this to fix the aspect ratio, but I can't find how to disable the AW codec, any help please?

                                Thanks in advance.

                                Comment

                                Working...
                                X