Announcement

Collapse
No announcement yet.

LibreELEC & OpenELEC for Tronsmart Vega S95

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • @babels, Let me first apology for many issues that I have raised and thanks as always for your support and quick response.
    Every time I launch a PVR, I will noticed that it takes time to load, also when I changed channel it get sluggished, so I pulled a debug log, I noticed series of errors, could you help figure out why the FFMPEG is creating a issue.

    A full debug log is here
    https://paste.ubuntu.com/25728902/
    22:33:21.262 T:545143013600 DEBUG: CAMLCodec:ecode: ret: 2, sz: 0, dts_in: 18442240474082.1797[0], pts_in: 18442240474082.1797[0], adj:0, ptsOut:-102481912659968.0000, amlpts:0, idx:2720, timesize:0.0000, drain: 1 22:33:21.272 T:545143013600 DEBUG: Previous line repeats 1 times. 22:33:21.272 T:545143013600 DEBUG: CVideoPlayerVideo::OpenStream - open stream with codec id: 28 22:33:21.272 T:545143013600 DEBUG: CAMLCodec::CloseDecoder 22:33:21.276 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.276 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.313 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.313 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.314 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.314 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.339 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.339 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.364 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.364 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.364 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.365 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.365 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.365 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.402 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.402 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.402 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.402 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.440 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.440 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced

    Comment


    • Originally posted by e123enitan View Post
      @babels, Let me first apology for many issues that I have raised and thanks as always for your support and quick response.
      Every time I launch a PVR, I will noticed that it takes time to load, also when I changed channel it get sluggished, so I pulled a debug log, I noticed series of errors, could you help figure out why the FFMPEG is creating a issue.

      A full debug log is here
      https://paste.ubuntu.com/25728902/
      22:33:21.262 T:545143013600 DEBUG: CAMLCodec:ecode: ret: 2, sz: 0, dts_in: 18442240474082.1797[0], pts_in: 18442240474082.1797[0], adj:0, ptsOut:-102481912659968.0000, amlpts:0, idx:2720, timesize:0.0000, drain: 1 22:33:21.272 T:545143013600 DEBUG: Previous line repeats 1 times. 22:33:21.272 T:545143013600 DEBUG: CVideoPlayerVideo::OpenStream - open stream with codec id: 28 22:33:21.272 T:545143013600 DEBUG: CAMLCodec::CloseDecoder 22:33:21.276 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.276 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.313 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.313 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.314 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.314 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.339 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.339 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.364 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.364 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.364 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.365 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.365 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.365 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.402 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.402 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.402 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.402 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced 22:33:21.440 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] SPS unavailable in decode_picture_timing 22:33:21.440 T:545402122464 ERROR: ffmpeg[7EFC7FF0E0]: [NULL] non-existing PPS 0 referenced



      I did a further research, what's unusual is the time difference between opening the stream and the videoplayer start, I think something is not right with the FFMPEG syncro between vidoe and audio
      Quote:22:33:21.189 T:545402122464 DEBUG: AddOnLog: DVBViewer Client: StreamReader: Started; url=http://192.168.1.104:7522/upnp/channelstream/3839.ts
      22:33:21.251 T:545402122464 NOTICE: CDVDVideoCodecFFmpeg::Open() Using codec: H.264 / AVC / MPEG-4 AVC / MPEG-4 part 10
      22:33:21.567 T:545402122464 DEBUG: CVideoPlayer::HandleMessages - player started 1 (aka VideoPlayer_AUDIO)
      22:33:28.839 T:545402122464 DEBUG: CVideoPlayer::HandleMessages - player started 2 (aka VideoPlayer_VIDEO)

      Comment

      Working...
      X