Announcement

Collapse
No announcement yet.

X92 Android tv box,remote doesn't work well anymore help!!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • X92 Android tv box,remote doesn't work well anymore help!!

    Hi all, i have problems with my x92 Android tv box (ram 2 gb),i'm looking for the Vendor_0001_Product_0001.kl original file or the keylayout full folder, (location: system/usr/keylayout)
    i've replaced the original file with another one and now my remote doesn't work well ,i've tried factory reset but doesn't work...please help me thanks!

  • #2
    Hi xammy ,

    i think u have to reflash your Device with the StockRom , do u have it ???

    nice Day

    gefatttern

    Comment


    • #3
      no i don't have it....in every case reflash the device is a little risky and my box is under warrantly...if is possible i want only replace the file!

      Comment


      • #4
        http://freaktab.com/forum/tv-player-...d-your-remotes
        Many devices now mk902ii/Shield/Mk68 /Ugoos/neox5/minix5 (yes they still work lol) mk80 no it doesnt work lol.

        Comment


        • #5
          thank you but my remote is different.....
          Attached Files

          Comment


          • #6
            Get me link to original firmware ill pull remote config out. Then you can post it for others in that thread.

            Ok found it. Is your device 2/16 or 3/16?
            Last edited by scooter2014; 08-12-2017, 08:05.
            Many devices now mk902ii/Shield/Mk68 /Ugoos/neox5/minix5 (yes they still work lol) mk80 no it doesnt work lol.

            Comment


            • #7
              ok my device is 2/16

              Comment


              • #8
                sorry looking further my remote is really this ,no one have the same model like mine ,i need only the vendor 001 kl file! pls
                Attached Files

                Comment


                • #9
                  problem solved !vendor file had some wrong entry ,reedited and now all the buttons works perfectly!thanks anyway!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by xammy View Post
                    problem solved !vendor file had some wrong entry ,reedited and now all the buttons works perfectly!thanks anyway!
                    Xammy
                    I have just purchased a X92 3/16 with the same remote as yours, it is also having troubles with certain keys. Are you able to send me a list of the remote configuration and if possible a quick explanation of were to change this list.

                    Comment

                    Working...
                    X