Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lollipop 5.1.1 for Ugoos UT2

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lollipop 5.1.1 for Ugoos UT2

    Hi,

    Just thought it would be worth posting here that wasser's Lollipop ROM for Minix X7 works perfectly on our Ugoos UT2 devices.

    Note: I did not try the overclocked kernel, just kept stock as I felt that may cause issues.

    Link to wasser's thread attached

  • #2
    Originally posted by Bazmamfoo View Post
    Hi,

    Just thought it would be worth posting here that wasser's Lollipop ROM for Minix X7 works perfectly on our Ugoos UT2 devices.

    Note: I did not try the overclocked kernel, just kept stock as I felt that may cause issues.

    Link to wasser's thread attached
    Have you tried it on Ethernet yet? That's where 3.04 and .05 failed.
    FLHT = Harley
    HEMI = 2010 Dodge Challenger SRT
    Cause I've been asked.

    Comment


    • #3
      Originally posted by flhthemi View Post

      Have you tried it on Ethernet yet? That's where 3.04 and .05 failed.
      I'll test it out later

      Comment


      • #4
        3.05 was really strange on cat5. I have a set of powerline adapters as long as the cable was connected to that it worked great but as soon as I would move it to ANY other RJ45 connection, even on the router itself, it would start dropping out/in.
        FLHT = Harley
        HEMI = 2010 Dodge Challenger SRT
        Cause I've been asked.

        Comment


        • #5
          Originally posted by flhthemi View Post
          3.05 was really strange on cat5. I have a set of powerline adapters as long as the cable was connected to that it worked great but as soon as I would move it to ANY other RJ45 connection, even on the router itself, it would start dropping out/in.
          Tested it last night, worked perfectly fine for me

          Comment


          • #6
            I have 2 and BOTH of them drop in/out on cat5...not likely bad units...so maybe I'll flash again and see what happens Really strange that they work fine on powerline adapters and cat5....
            FLHT = Harley
            HEMI = 2010 Dodge Challenger SRT
            Cause I've been asked.

            Comment


            • #7
              Originally posted by flhthemi View Post
              I have 2 and BOTH of them drop in/out on cat5...not likely bad units...so maybe I'll flash again and see what happens Really strange that they work fine on powerline adapters and cat5....
              3.0.6 was the first version I tried so maybe it was an issue in earlier iterations? Post how you get on for others anyway

              Comment


              • #8
                Originally posted by Bazmamfoo View Post

                3.0.6 was the first version I tried so maybe it was an issue in earlier iterations? Post how you get on for others anyway
                Installed 3.06 on my UT2 RK3188 yesterday. I'm not going to bother flashing it on the UT2 RK3188T. Still has some issues with Ethernet dropping out but not nearly as bad as it was on earlier versions. Still can't rely on it for Kodi so I'm running on wifi.

                BTW, isn't root for this ROM turned off/on in the developer settings? Have you checked that?
                FLHT = Harley
                HEMI = 2010 Dodge Challenger SRT
                Cause I've been asked.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by flhthemi View Post

                  Installed 3.06 on my UT2 RK3188 yesterday. I'm not going to bother flashing it on the UT2 RK3188T. Still has some issues with Ethernet dropping out but not nearly as bad as it was on earlier versions. Still can't rely on it for Kodi so I'm running on wifi.

                  BTW, isn't root for this ROM turned off/on in the developer settings? Have you checked that?
                  Ah, you're the man! That did the trick.

                  I have now idea how it was switched off (I hadn't even enabled developer settings until right now), but everything back to normal now!

                  Comment

                  Working...
                  X